Privacyverklaring i-advertise

Jouw privacy is voor iAdvertise van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij iAdvertise allemaal doen met informatie die we over je te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies bijhouden, neem dan contact op met iAdvertise.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren.

Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, naw-gegevens, factuuradres en geslacht. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar. 

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Reclame

Wij willen je graag op de hoogte houden van aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 

  • per post (sporadisch)
  • per e-mail
  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In het geval wij een brief sturen, dan staat hierin hoe dit moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink en je kunt ons blokkeren. Voor social media kun je updates uitzetten of je afmelden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen er voor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit is nodig om je te kunnen leveren wat je hebt gekocht.

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Deze website maakt gebruik van Hotjar om de behoeften van onze gebruikers beter te begrijpen en onze diensten te optimaliseren. Hotjar is een technologische dienst die ons helpt de gebruikerservaring beter te begrijpen (bijvoorbeeld hoeveel tijd bezoekers op bepaalde pagina’s doorbrengen, welke links geklikt worden etc.). Dit stelt ons in staat om onze diensten met gebruikersfeedback te onderhouden en te verbeteren. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om gegevens te verzamelen over het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten. Dat houdt gegevens als IP-adressen (verwerkt tijdens uw sessie en opgeslagen in een niet-geïdentificeerde vorm), schermgrootte van het apparaat, apparaattype (unieke apparaat-ID’s), browserinformatie, geografische locatie (alleen land) en de voorkeurstaal in. Het is contractueel verboden om de namens ons verzamelde gegevens te verkopen. Raadpleeg het gedeelte ‘Over Hotjar’ op de ondersteuningssite van Hotjar voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Uw IP-adres wordt niet door gestuurd naar Google.

 

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Je kunt de Browser-Plug-in van Google gebruiken om de Tracking van Google Analytics te stoppen. Wij maken gebruik van de volgende cookies:

OrganisatieCookie naamOmschrijvingBewaartermijn
I-advertisecatAccCookiesSlaat op dat bezoekers het cookie bericht gelezen hebben.1 maand
Google_gaEr worden anoniem gegevens verzameld over pagina’s die bezocht worden. De cookie helpt om bezoekers te onderscheiden.2 jaar
Google_gidDoor de cookie kan Google Analytics serveraanvragen monitoren en beperken.1 dag
Google_gat_*De cookie helpt om bezoekers te onderscheiden.1 minuut
Hotjar_hjidDe cookie wordt geconfigureerd wanneer de klant voor het eerst op een pagina met het Hotjar-script terechtkomt. Het wordt gebruikt om de Hotjar User-ID te behouden, uniek voor die site in de browser. Dit zorgt ervoor dat het gedrag bij volgende bezoeken aan dezelfde website aan dezelfde User-ID wordt toegeschreven.1 jaar
Hotjar_hjIncludedInSampleDe cookie wordt geconfigureerd om Hotjar te laten weten of de bezoeker is opgenomen in de steekproef die wordt gebruikt om trechters te genereren.Sessie
Hotjar_hjCachedUserAttributes

De cookie slaat gebruikersattributen op die worden verzonden via de Hotjar Identify API, wanneer de gebruiker niet in de steekproef aanwezig is. Deze attributen worden alleen opgeslagen als de gebruiker een Hotjar Feedback-tool gebruikt.

Sessie

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

 

Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Laatste update: 13-02-2020

Schuiven naar boven
Maandelijks opzegbaar